Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Kuracia pečeň s anglickou slaninou na ražni

  autor   1885x

Suroviny:
400 g kuracej pečene
soľ
mleté čierne korenie
100 g anglickej slaniny.


Postup:
Kuraciu pečeň rýchlo umyjeme a pokrájame na kúsky. Trošku osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Anglickú slaninu nakrájame na tenké plátky a striedavo s pečeňou napichujeme na malé ražne alebo tenké drievka. Pripravené ražne pokladáme na rozohriaty grilovací rošt a po každej strane grilujeme 3 minúty, alebo opekáme v rozpálenom oleji. Hneď podávame.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 400 g kuracej pečene
soľ
mleté čierne korenie
100 g anglickej slaniny.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.9/5 ( 13 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.