Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Kuracia pečeň po kardinálsky

  autor   2438x

Suroviny:
600 g kuracej pečene
50 g údenej slaniny bez kože
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
mleté čierne korenie
80 g šampiňónov
3 - 4 polievkové lyžice kečupu
1 dl červeného vína
2 polievkové lyžice sekaných mandlí


Postup:
Pečeň nakrájame na kocky. Do nadrobno pokrájanej roztopenej slaniny dáme najemno pokrájanú cibuľu, trocha opražíme, pridáme nakrájanú pečeň, lisovaný cesnak, mleté čierne korenie a smažíme do ružova. Pridáme pokrájané šampiňóny, kečup, víno a podusíme. Solíme až nakoniec! Na tanieroch posypeme sekanými mandľami (najprv ich však sparíme, ošúpeme, trocha opražíme a nasekáme). Podávame s varenými zemiakmi prípadne ryžou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 600 g kuracej pečene
50 g údenej slaniny bez kože
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
mleté čierne korenie
80 g šampiňónov
3 - 4 polievkové lyžice kečupu
1 dl červeného vína
2 polievkové lyžice sekaných mandlí
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.4/5 ( 13 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.