Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Kuracia pečeň na ražni

  autor   1976x

Suroviny:
500 g hydinovej pečene
150 g šunky
100 g šampiňónov (z konzervy)
soľ
mleté čierne korenie
60 g oleja
2 veľké jablká
maslo na opekanie
4 krajce bieleho chleba
petržlenová vňať.


Postup:
Umytú pečeň usušíme a pokrájame na kocky. Plátky šunky pokrájame na štvrťky, hlavičky šampiňónov necháme odkvapkať na site. Všetko striedavo napichujeme na ihly, osolíme, okoreníme a pečieme 5 minút na horúcom oleji. Olúpané jablká, z ktorých sme odstránili jadrá, pokrájame na kocky veľké asi 1 cm, opečieme na horúcom oleji spolu s kockami bieleho chleba do zlatista. Na zohriatú misu položíme ihly, obložíme ich chlebom a jablkami a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Ako prílohy podávame červenú repu, šalát so syrom a zemiaky.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 500 g hydinovej pečene
150 g šunky
100 g šampiňónov (z konzervy)
soľ
mleté čierne korenie
60 g oleja
2 veľké jablká
maslo na opekanie
4 krajce bieleho chleba
petržlenová vňať.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.8/5 ( 12 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.