Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Kurací perkelt

  autor   22864x

Suroviny:
1 kurča
1 cibuľa
20 g hladkej múky
4 lyžice oleja
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
soľ.


Postup:
Kurča rozporcujeme na menšie kusy. Na oleji speníme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme mletú červenú papriku a kura. Opražíme, podlejeme, okoreníme mletým čiernym korením a udusíme domäkka. Šťavu zahustíme hladkou múkou a podľa chuti osolíme. Podávame s haluškami.

 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.3/5 ( 68 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Pridať medzi obľúbené
Opraviť recept
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.