Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Kurací paprikáš

  autor   6559x

Suroviny:
1 kurča
½ l kyslej smotany
50 g hladkej múky
1 cibuľa
1 lyžica paradajkového pretlaku
červená mletá paprika
soľ
feferónka
2 lyžice oleja


Postup:
Kurča dobre umyjeme a pokrájame na menšie kúsky. Na oleji usmažíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme papriku, kurča a chvíľu podusíme. Podlejeme vodou, posolíme, pridáme feferónku, lečo a dusíme do mäkka. Potom prilejeme kyslú smotanu, v ktorej sme rozšľahali múku a 1 lyžicu paradajkového pretlaku a 5 minút povaríme. Podávame s haluškami alebo knedľou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 1 kurča
½ l kyslej smotany
50 g hladkej múky
1 cibuľa
1 lyžica paradajkového pretlaku
červená mletá paprika
soľ
feferónka
2 lyžice oleja
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.9/5 ( 19 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.