Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Kura po gazdovsky

  autor   3887x

Suroviny:
1 kg kyslej kapusty
cibuľa
4 kuracie stehná
masť
20 Dg prerastanej slaniny
čierne korenie
hladká múka
soľ
rasca


Postup:
Kuracie stehná osolíme, okoreníme, obložíme prúžkami slaniny. Na masti speníme cibuľu, trochu k nej prisypeme hladkej múky a podlejeme teplou vodou, pridáme časť kyslej kapusty, na ňu poukladáme kuracie stehná a prikryjeme zvyšnou kapustou, zakryjeme pokrievkou a dusíme. Potom stehná vyberieme a aby boli chrumkavé, dáme ich na kapustu a hrniec dáme asi na 15 minút do rúry.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 1 kg kyslej kapusty
cibuľa
4 kuracie stehná
masť
20 Dg prerastanej slaniny
čierne korenie
hladká múka
soľ
rasca
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.0/5 ( 22 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.