Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Kura po cigánsky

  autor   3947x

Suroviny:
1 menšie kura
slanina
2 cibule
papriková vegeta
štipľavé papričky
olej


Postup:
Kura rozporcujeme na 4 kusy. Na štvorec alobalu (3x väčší ako mäso) vložíme plátok slaniny, naň 1/4 kuraťa potretého paprikovou vegetou, 1/4 cibule nakrájanej na kolieska, na to položíme jednu rozpolenú štipľavú papričku a povrch zakryjeme ďalším plátkom slaniny, dobre uzavrieme a dáme piecť asi na 30 minút.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 1 menšie kura
slanina
2 cibule
papriková vegeta
štipľavé papričky
olej
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.0/5 ( 17 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.