Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Kura na čínsky spôsob

  autor   5757x

Suroviny:
400g kuracie prsia
300g kapusta
300g zmes – hrášok
kukurica
mrkva
1 polievková lyžica medu
korenie
olej
kari
sójová omáčka
cibuľa


Postup:
Kuracie prsia nakrájame na rezance. Do panvice dáme olej, pridáme med, rozmiešame, pridáme kuracie prsia, podlejeme vodou, 20 minút podusíme. Pridáme zeleninovú zmes, opäť podusíme asi 5 minút. Pridáme soľ, koreniny (čierne korenie, kari), pomiešame, pridáme kapustu – dusíme 10 minút. Nakoniec pridáme sójovú omáčku a cibuľu, zamiešame a necháme postáť mimo ohňa asi 10 minút

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 400g kuracie prsia
300g kapusta
300g zmes – hrášok
kukurica
mrkva
1 polievková lyžica medu
korenie
olej
kari
sójová omáčka
cibuľa
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.7/5 ( 18 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.