Hlavná stránka > Jedlá z mäsa > Rôzne

Koložvárska kapusta

  autor   46226x

Suroviny:
400 g bravčového mäsa
200 ml kyslej smotany
400 g ryž
400 g kyslej kapusty
50 g cibule
cesnak
60 g masti
rasca
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
soľ.


Postup:
Bravčové mäso pomelieme a dáme ho na nakrájanú cibuľu, ktorú sme spenili na masti s červenou paprikou. Pridáme soľ, roztlačený cesnak, korenie a rascu. Podusíme. Kapustu podlejeme vodou a dusíme. Ryžu opražíme na masti, osolíme, podlejeme vodou a dusíme. Na pekáč uložíme vrstvu kapusty, ryž a mäsa. Navrch dáme vrstvu kapusty a zalejeme kyslou smotanou. Vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme. Podávame s varenými zemiakmi alebo s čiernym chlebom.

 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 3.2/5 ( 117 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Pridať medzi obľúbené
Opraviť recept
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.