Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Kláštorné rarášky

  autor   2440x

Suroviny:
4 kuracie stehná
1 vajce
1
5 dl piva
2 lyžice horčice
2 lyžice sójovej omáčky
mleté čierne korenie
soľ
2 lyžice solamylu
3 lyžice hladkej múky.


Postup:
Kuracie stehná očistíme, stiahneme kožu a vykostíme. Pokrájame na drobné kúsky. Z vajca, piva, horčice, sójovej omáčky, mletého čierneho korenia, soli, solamylu a hladkej múky vymiešame cesto. Na 4 hodiny doňho naložíme mäso. Rýchlo opečieme na oleji. Podávame s chlebom, hranolkami alebo zemiakovou kašou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 4 kuracie stehná
1 vajce
1
5 dl piva
2 lyžice horčice
2 lyžice sójovej omáčky
mleté čierne korenie
soľ
2 lyžice solamylu
3 lyžice hladkej múky.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.9/5 ( 13 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.