Hlavná stránka > Prílohy > Omáčky, prívarky

Kelový prívarok so zemiakmi

  autor   6827x

Suroviny:
500 g kelu
250 ml smotany
400 g zemiakov
30 g hladkej múky
rasca
majorán
soľ.


Postup:
Z kelu odstránime hlúbovité časti a nakrájame ho na široké rezance. Podlejeme a dusíme asi 5 minút. Pridáme očistené a nakrájané zemiaky, soľ a rascu. Povaríme. Keď sú zemiaky takmer mäkké, pridáme bledú zápražku, ktorú sme pripravili z masti a múky. Povaríme asi 20 minút, pridáme majorán a zjemníme smotanou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 500 g kelu
250 ml smotany
400 g zemiakov
30 g hladkej múky
rasca
majorán
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.3/5 ( 23 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.