Hlavná stránka > Polievky > Zeleninová

Kelová polievka

  autor   15798x

Suroviny:
250 g kelu
150 g nových zemiakov
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
30 g masti
majorán
rasca
mleté čierne korenie
soľ.


Postup:
Z kelu odrežme tvrdé hlúbovité časti a nakrájame na rezance. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na masti, pridáme nakrájaný kel a krátko opražíme. Zalejeme vriacou vodou, pridáme očistené a nakrájané zemiaky, rozotretý cesnak so soľou, korenie, rascu a soľ. Uvaríme domäkka. Tesne pred dovarením pridáme majorán. Podľa chuti môžme pridať sušené huby, nakrájanú údenú klobásu, alebo párky.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 250 g kelu
150 g nových zemiakov
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
30 g masti
majorán
rasca
mleté čierne korenie
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.6/5 ( 27 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.