Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Karí kurča

  autor   3217x

Suroviny:
1 kurča
300 g zemiakov
50 g cibule
3 strúčiky cesnaku
2 dl smotany
muškátový oriešok
nové korenie
mleté čierne korenie
lyžica rajčiakového pretlaku
vývar
karí korenie
tuk
soľ.


Postup:
Očistené a umyté kurča rozporcujeme, osolíme a opečieme na rozohriatom tuku. Opečené porcie vyberieme a do tuku dáme opražiť nadrobno pokrájanú cibuľu. Keď začne žltnúť, pridáme rozotretý cesnak, smotanu a rajčiakový pretlak. Podusíme 15 minút. Pridáme očistené pokrájané zemiaky, nové korenie, posypeme postrúhaným muškátovým orieškom, mletým čiernym kotením a karí korením. Podľa potreby podlejeme vývarom a dosolíme.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 1 kurča
300 g zemiakov
50 g cibule
3 strúčiky cesnaku
2 dl smotany
muškátový oriešok
nové korenie
mleté čierne korenie
lyžica rajčiakového pretlaku
vývar
karí korenie
tuk
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.9/5 ( 13 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.