Hlavná stránka > Prílohy > Omáčky, prívarky

Karfiolový prívarok

  autor   2912x

Suroviny:
1 väčší karfiol
250 ml smotany
40 g hladkej múky
40 g masti
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.


Postup:
Umytý a očistený karfiol rozoberieme na ružičky. Vložíme do vriacej osolenej vody a uvaríme. Z masti a hladkej múky pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme vychladnutou vodou z uvareného karfiolu. Povaríme, pridáme smotanu, uvarený karfiol a asi 30 sekúnd necháme variť. Nakoniec dochutíme petržlenovou vňaťou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 1 väčší karfiol
250 ml smotany
40 g hladkej múky
40 g masti
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.2/5 ( 19 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.