Hlavná stránka > Vianoce > Mäsové jedlá

Karbonátky z rybacieho filé

  autor   2047x

Suroviny:
400 g rybacieho filé
1 1/2 žemle
30 g cibule
40 g slaniny
soľ
mleté čierne korenie
majorán
2 vajcia
olej na vyprášanie


Postup:
Rybacie filé s namočenou a vytlačenou žemľou, cibuľou a pokrájanou slaninou zomelieme. Pridáme soľ, mleté čierne korenie, majorán, vajcia a trochu strúhanky. Potom s masy sformujeme malé karbonátky, ktoré obalíme v strúhanke a na rozpálenom oleji vypražíme. Podávame ich so zemiakmi a zeleninovým šalátom alebo zeleninovým prívarkom.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 400 g rybacieho filé
1 1/2 žemle
30 g cibule
40 g slaniny
soľ
mleté čierne korenie
majorán
2 vajcia
olej na vyprášanie
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.8/5 ( 10 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.