Hlavná stránka > Vianoce > Polievky

Kapustnica s fazuľou

  autor   2247x

Suroviny:
1 kg kyslej kapusty
1 bravčové údené koleno
200 g fazule
3 polievkové lyžice ryže
150 g klobásy
250 ml smotany
sladkú papriku
pálivú papriku
tymián
soľ


Postup:
Údené koleno umyjeme a dáme variť do studenej vody spolu s fazuľou. Keď je koleno polomäkké, pridáme kyslú kapustu a ďalej varíme, až sa mäso oddelí od kosti. Potom ho vyberieme, oberieme, nakrájame na kúsky a vrátime späť do polievky. Asi 45 minút pred dovarením pridáme opláchnutú ryžu a koreniny. Tesne pred dovarením vmiešame smotanu a nakrájanú klobásu.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 1 kg kyslej kapusty
1 bravčové údené koleno
200 g fazule
3 polievkové lyžice ryže
150 g klobásy
250 ml smotany
sladkú papriku
pálivú papriku
tymián
soľ
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.9/5 ( 14 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.