Hlavná stránka > Vianoce > Mäsové jedlá

Kaprie medailónky

  autor   2125x

Suroviny:
8 porcií kapra
20 g masla
40 g hladkej múky
200 ml smotany na šľahanie
25 g strúhaného chrenu.


Postup:
Porcie kapra umyjeme a varíme v osolenej vode asi 8 min. Vybereme ich a opatrne z nich stiahneme kožu. Na panvici zohrejeme maslo. Kapra obalíme v hladkej múke a opekáme z každej strany asi 1 min. Smotanu ušľaháme a vmiešame chren. Na každú porciu kapra nastriekame šľahačku. Podávame so zemiakovým šalátom.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 8 porcií kapra
20 g masla
40 g hladkej múky
200 ml smotany na šľahanie
25 g strúhaného chrenu.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.7/5 ( 15 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.