Hlavná stránka > Vianoce > Mäsové jedlá

Kapor v pivovom cestíčku

  autor   1893x

Suroviny:
1 očistený kapor
1.5 dl svetlého piva
čierne korenie
soľ
citrón
chren
130 g hladkej múky
1 vajce
kysla smotana
tuk


Postup:
Kapra očistíme, umyjeme a nakrájame na porcie. Zmiešame pivo, vajce, múku, soľ a korenie na hladké cestíčko. Tuk rozohrejeme a rybu obalenú v cestíčku opečieme na panvici do zlatová. Kyslú smotanu zmiešame s chrenom, citrónovou šťavou a ochutíme soľou, cukrom a korením. Kapra naukladáme na vyhriate taniere, zalejeme omáčkou a podávame so zemiakmi.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 1 očistený kapor
1.5 dl svetlého piva
čierne korenie
soľ
citrón
chren
130 g hladkej múky
1 vajce
kysla smotana
tuk
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.9/5 ( 10 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.