Hlavná stránka > Vianoce > Mäsové jedlá

Kapor v pikantnej úprave

  autor   2025x

Suroviny:
4 porcie kapra
soľ
cesnak
polohrubá múka
mletá sladká paprika
mletá paliva paprika
olej
60 g masla
petržlenová vňať


Postup:
Porcie kapra potrieme po oboch stranách prelisovaným cesnakom so soľou, obalíme v múke ochutenej paprikou a opečieme po oboch stranách na rozpálenom oleji. Opečenú rybu rozdelíme na nahriate taniere. Z panvice zlejeme časť oleja, pridáme maslo a podľa chuti osolíme. Touto zmesou zalejeme rybu, ozdobíme petržlenom a podávame s chlebom alebo zemiakmi.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 4 porcie kapra
soľ
cesnak
polohrubá múka
mletá sladká paprika
mletá paliva paprika
olej
60 g masla
petržlenová vňať
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.8/5 ( 13 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.