Hlavná stránka > Vianoce > Mäsové jedlá

Kapor so zeleninovou a jogurtovou omáčkou

  autor   2019x

Suroviny:
Olej
sága vita
1 väčší kapor
miešaná zelenina (mrkva
uhorka alebo cukina
zeler)
100 g kyslej smotany
100 g bieleho jogurtu
100 g mäkkého syru
koreniny (majorán
vegeta
soľ)


Postup:
Kapra dobre umyjeme, narežeme na viac častí a pripravíme na vyprážanie. Kúsky na oleji opražíme do ružova po obidvoch stranách. Podávame s omáčkou a zeleninou. Zeleninu nakrájame nadrobno, podusíme na tuku. Omáčku pripravíme rozšľahaním smotany,, mlieka a syra. Do omáčky pridáme koreniny.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced Olej
sága vita
1 väčší kapor
miešaná zelenina (mrkva
uhorka alebo cukina
zeler)
100 g kyslej smotany
100 g bieleho jogurtu
100 g mäkkého syru
koreniny (majorán
vegeta
soľ)
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.9/5 ( 13 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.