Hlavná stránka > Vianoce > Mäsové jedlá

Kapor s pomarančom

  autor   2057x

Suroviny:
4 porcie kapra
ocot
citrón
soľ
čierne korenie
drvená rasca
pomaranč
maslo
3 dl šľahačky
chren
sekané mandle


Postup:
Porcie kapra omyjeme v octovej vode, pokvapkáme citrónom, osolíme a posypeme korením a rascou. Každú porciu na chrbte 2x narežeme a do rezu vložíme mesiačik pomaranča a necháme asi hodinu uležať, potom na horúcom masle rýchle opečieme. Potom zakryjeme a prepekáme ešte asi 10 minút. Kapra vyberieme, necháme odkvapkať a vychladnúť. Ušľaháme šľahačku a pridáme do nej jemne nastrúhaný chren. Porcie naukladáme na tanieriky a ozdobíme šľahačkou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 4 porcie kapra
ocot
citrón
soľ
čierne korenie
drvená rasca
pomaranč
maslo
3 dl šľahačky
chren
sekané mandle
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.0/5 ( 10 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.