Hlavná stránka > Vianoce > Mäsové jedlá

Kapor s mandľami

  autor   2143x

Suroviny:
100 g kapra
soľ
80 g oleja
30 g masla
40 g mandlí
citrónová šťava


Postup:
Očisteného, rozpolteného a z kože stiahnutého kapra narežeme na porcie, osolíme a necháme chvíľu postáť, aby soľ vnikla do mäsa. Potom ho na oleji opečieme do ružova. Po opečení olej zalejeme, pridáme maslo a opečeného kapra chvíľu v masle opekáme. Hotové porcie kapra podávame tak, že na tanier dáme kapra, posypeme obielenými, posekanými a opraženými mandľami, pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme maslom z výpeku. Ako prílohu podávame zemiakový šalát s majonézou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 100 g kapra
soľ
80 g oleja
30 g masla
40 g mandlí
citrónová šťava
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.0/5 ( 9 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.