Hlavná stránka > Vianoce > Mäsové jedlá

Kapor na rošte s cibuľou

  autor   2078x

Suroviny:
600 g očisteného kapra
soľ
mleté čierne korenie
40 g cibule
lyžica sekaného zeleného petržlenu
olej.


Postup:
Očisteného, vypitvaného kapra umyjeme a osušíme. Odstránime chrbtovú kosť, pokrájame na diely a v každom urobíme hlbšie zárezy. Osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Cibuľu postrúhame a zmiešame s posekaným zeleným petržlenom a troškou oleja. Touto zmesou natierame diely kapra a naplníme aj narezané miesta. Grilovací rošt rozohrejeme, poukladáme naň pripravené diely kapra, ešte pokvapkáme olejom a grilujeme po každej strane 3 minúty. Hotové upravíme na misu, ozdobíme zelenou paprikou a štvrtkami citróna.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 600 g očisteného kapra
soľ
mleté čierne korenie
40 g cibule
lyžica sekaného zeleného petržlenu
olej.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.4/5 ( 11 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.