Hlavná stránka > Vianoce > Mäsové jedlá

Kapor alebo iná ryba pečená v alobale

  autor   2396x

Suroviny:
600 g kapra alebo inej ryby
soľ
mletá rasca
mleté čierne korenie
maslo
alobal


Postup:
Kapra očistíme, vypitveme, umyjeme, podľa možnosti zbavíme kostí a nakrájame na diely. Každý diel posolíme, posypeme mletou rascou a mletým čiernym korením. Alobal dobre natrieme maslom a každú porciu ryby samostatne zabalíme tak, aby pri pečení nevytiekla šťava. Pripravenú rybu dáme na suchý plech a vo vyhriatej rúre pečieme asi 20 minút.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 600 g kapra alebo inej ryby
soľ
mletá rasca
mleté čierne korenie
maslo
alobal
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.8/5 ( 10 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.