Hlavná stránka > Prílohy > Omáčky, prívarky

Kalerábový prívarok

  autor   3888x

Suroviny:
4 väčšie kaleráby
200 ml smotany
30 g hladkej múky
30 g masti
soľ.


Postup:
Kaleráby očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kocky. Vložíme do vriacej osolenej vody a prikryté uvaríme. Z masti a hladkej múky pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme vodou z uvareného kalerábu. Povaríme, pridáme smotanu, uvarený kaleráb a podľa chuti môžme dochutiť troškou cukru.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 4 väčšie kaleráby
200 ml smotany
30 g hladkej múky
30 g masti
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.1/5 ( 20 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.