Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Jemné ragú

  autor   4837x

Suroviny:
2 lyžice múky
25 g tuku
1/2 šálky mäsového vývaru
1/2 pohára bieleho vína
150-200 g kuracích pŕs
100-150 g uvarených kuracích žalúdkov alebo pečene
3-4 lyžice postrúhaného syra
korenie
soľ
1/2 citróna


Postup:
Trochu múky opražíme na rozohriatom tuku do zlata, podlejeme horúcim mäsovým vývarom, prilejeme víno, pridáme nadrobno pokrájané uvarené mäso, jednu a pol lyžice postrúhaného syra, okoreníme a necháme prejsť varom. Zmesou naplníme ohňovzdorné formičky, posypeme postrúhaným syrom a navrch dáme kúsky tuku. V horúcej rúre zapekáme asi 20-30 minút do zlata. Hotové ozdobíme kolieskami citróna a podávame.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 2 lyžice múky
25 g tuku
1/2 šálky mäsového vývaru
1/2 pohára bieleho vína
150-200 g kuracích pŕs
100-150 g uvarených kuracích žalúdkov alebo pečene
3-4 lyžice postrúhaného syra
korenie
soľ
1/2 citróna
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.2/5 ( 22 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.