Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Japonské kurča

  autor   4871x

Suroviny:
2 petržleny
2 mrkvy
olej
2 póry
1 upečené kurča
mäsový vývar
soľ
1 lyžica tekutého polievkového korenia


Postup:
Zeleninu pokrájame na kocky a opečieme na oleji, potom pridáme pór uvarený v mäsovom vývare, pokrájané mäso z pečeného vykosteného kurčaťa, zalejeme vývarom, osolíme a okoreníme polievkovým korením. Ako príloha je vhodná dusená ryža.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 2 petržleny
2 mrkvy
olej
2 póry
1 upečené kurča
mäsový vývar
soľ
1 lyžica tekutého polievkového korenia
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.0/5 ( 17 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.