Hlavná stránka > Vianoce > Mäsové jedlá

Japonské filé

  autor   2294x

Suroviny:
4 kúsky rybie filé
citrónová šťava
soľ
mleté čierne korenie
100 g masla
1/2 šialky kyslej smotany
petržlenová vňať
1 sáčok mrazenej polievkovej zeleniny
3 čerstvé mandarinky
2 lyžice strúhaného syra


Postup:
Ryby pokvapeme citrónovou šťavou, necháme odležať. Mrazenú zeleninovú zmes nadrobno pokrájame, podusíme na masle, pridáme filé, osolíme, okoreníme, zalejeme smotanou a navrch položíme plátky mandariniek. Zasypeme strúhaným syrom. Zapečieme na 20 minút. Podávame s ryžou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 4 kúsky rybie filé
citrónová šťava
soľ
mleté čierne korenie
100 g masla
1/2 šialky kyslej smotany
petržlenová vňať
1 sáčok mrazenej polievkovej zeleniny
3 čerstvé mandarinky
2 lyžice strúhaného syra
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.7/5 ( 12 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.