Hlavná stránka > Jedlá z mäsa > Jahňacie a baranie

Jahňacie s kokosom

  autor   2033x

Suroviny:
1 jahňacie stehno
3 lyžice strúhaný kokos
6 lyžíc sójovej omáčky
2 lyžičky škorice
badyán - rozdrvený
2 lyžice kryštálového cukru
6 strúčikov cesnaku
100 g masla
soľ


Postup:
Roztopíme maslo, pridáme k nemu kokos a zamiešame. Do tejto zmesi pridáme škoricu, trocha rozdrveného badyánu, kryštálový cukor a trochu sójovej omáčky (podľa toho akú hustú zmes chceme dostať). Jahňacie mäso odblaníme, vykostíme a posolíme. Potrieme ho pripravenou kokosovou zmesou a uložíme na plech alebo do keramiky na zapečenie. Cesnak môžme pridať do zmesi na natieranie mäsa na záver alebo ho pridáme na natreté mäso. Mäso podlejeme trochou vody a dáme do rúry zapiecť.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 1 jahňacie stehno
3 lyžice strúhaný kokos
6 lyžíc sójovej omáčky
2 lyžičky škorice
badyán - rozdrvený
2 lyžice kryštálového cukru
6 strúčikov cesnaku
100 g masla
soľ
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.0/5 ( 20 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.