Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Hydinová pečeň na pikantný spôsob

  autor   2959x

Suroviny:
600 g hydinovej pečene
1 vajce
1 lyžica Solamylu
soľ
mleté čierne korenie
2 čili papričky
3 lyžice oleja
Glutasol
1 lyžica ostrej horčice
2 lyžice červeného vína


Postup:
Hydinovú pečeň pokrájame na menšie kúsky a premiešame s rozšľahaným vajcom, rozmočeným Solamylom, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a posypeme nadrobno posekanými čili papričkami. Opäť premiešame a necháme postáť 20 minút. Potom pečeň vložíme do rozohriatého oleja a opekáme. Keď je mäkká, pridáme Glutasol, ostrú horčicu a podlejeme červeným vínom. Ešte chvíľu dusíme a horúce podávame.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 600 g hydinovej pečene
1 vajce
1 lyžica Solamylu
soľ
mleté čierne korenie
2 čili papričky
3 lyžice oleja
Glutasol
1 lyžica ostrej horčice
2 lyžice červeného vína
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.7/5 ( 15 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.