Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Hydinová fašírka

  autor   3648x

Suroviny:
600 g vareného alebo pečeného hydinového mäsa
2 žemle
1.5 dl mlieka
2 vajcia
30 g cibule
40 g oleja
mleté čierne korenie
horčica
soľ
majorán
30 g strúhanky


Postup:
Hydinové mäso pomelieme na mäsovom strojčeku. Žemľu namočíme v mlieku, vytlačíme a pomelieme na strojčeku. Pridáme vajcia, cibuľu, ktorú sme zapenili na troche oleja a pridáme k mäsu. Všetko okoreníme, pridáme horčicu, soľ, majorán dobre zamiešame a formujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a vyprážame na rozpálenom oleji. Podávame so zemiakovou kašou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 600 g vareného alebo pečeného hydinového mäsa
2 žemle
1.5 dl mlieka
2 vajcia
30 g cibule
40 g oleja
mleté čierne korenie
horčica
soľ
majorán
30 g strúhanky
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.1/5 ( 19 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.