Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Horiace kuracie rezne s mandľami

  autor   3632x

Suroviny:
4 kuracie rezne
1 lyžička bieleho korenia
4 lyžice masla
3 cibule
4 lyžice mandľových lupienkov
4 lyžice oleja
4 dl smotany
4 lyžice whisky (koňaku)
soľ
čierne korenie.


Postup:
Mäso trochu naklepeme, narežeme a okoreníme. Cibuľu nakrájame na plátky a opekáme s mandľovými lupienkami a posolíme. Rezne opečieme a vyberieme. Do výpeku pridáme smotanu a podusíme. Osolíme, okoreníme a rezne potrieme teplou cibuľovou zmesou. Whisky zapálime a vylejeme na mäso. Po zhasnutí plamienkov, pridáme smotanovú omáčku a zohrejeme. Podávame s varenými zemiakmi.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 4 kuracie rezne
1 lyžička bieleho korenia
4 lyžice masla
3 cibule
4 lyžice mandľových lupienkov
4 lyžice oleja
4 dl smotany
4 lyžice whisky (koňaku)
soľ
čierne korenie.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.1/5 ( 21 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.