Hlavná stránka > Hydina > Kačacie mäso

Gruzínske kačacie ragú

  autor   2983x

Suroviny:
1 kg kačice
soľ
400 g cibule
60 g rajčiakového pretlaku
60 g masla
1 dl bieleho vína
citrónová šťava
zelená petržlenová vňať
pažítka


Postup:
Očistenú kačicu rozdelíme na porcie, osolíme a posypeme nadrobno pokrájanou cibuľou, potrieme rajčiakovým pretlakom a na rozpustenom masle podusíme. Pridáme víno, citrónovú šťavu a na jemno posekanú petržlenovú vňať. Kačicu dusíme za občasného podlievania vriacou vodou do mäkka. Udusenú posypeme posekanou pažítkou. Podávame so sendvičom.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 1 kg kačice
soľ
400 g cibule
60 g rajčiakového pretlaku
60 g masla
1 dl bieleho vína
citrónová šťava
zelená petržlenová vňať
pažítka
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.1/5 ( 21 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.