Hlavná stránka > Vianoce > Mäsové jedlá

Grilované rybie filé

  autor   2314x

Suroviny:
4 kusy rybieho filé (hrubé asi 2 cm)
kolieska citróna na zdobenie.
Na prípravu marinády:
70 ml rastlinného oleja
70 ml octu
3 lyžice sójovej omáčky
1 lyžica sezamového oleja
1 veľký roztlačený strúčik cesnaku.


Postup:
Rezy filé opláchnite a osušte. Zmiešajte dokopy všetky zložky na prípravu marinády. Vo vhodnej nádobe v chladničke nechajte rybu marinovať 2 - 4 hodiny. Pritom ju občas obráťte. Rybu potom grilujte asi 6 minút po každej strane. Ak nemáte k dispozícii gril, môžete rybu upiecť na naolejovanom pekáči. Trvá to približne rovnaký čas ako grilovanie, pričom ryba musí byť upečená domäkka. Rybu podávajte s kolieskami citróna.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 4 kusy rybieho filé (hrubé asi 2 cm)
kolieska citróna na zdobenie.
Na prípravu marinády:
70 ml rastlinného oleja
70 ml octu
3 lyžice sójovej omáčky
1 lyžica sezamového oleja
1 veľký roztlačený strúčik cesnaku.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.3/5 ( 12 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.