Hlavná stránka > Sladké pokušenie > Lahodné krémy

Golosoe s malinovým tvarohom

  autor   2778x

Suroviny:
50 ml višňového likéru
8 cukrárenských piškótov
125 g nesladeného smotanového syra
125 g tvarohu
70 g práškového cukru
250 g čerstvých malín
125 g smotany
4 vyššie poháre


Postup:
Pripravíme si 4 poháre. V malej miske zmiešame višňový likér a lyžicu vody. Zmesou necháme nasiaknuť piškóty. Do každého pohára kolmo postavíme 2 piškóty. Smotanový syr, tvaroh a práškový cukor premiešame šľahačom. Opatrne pridáme maliny a pár si ich odložíme na ozdobu. Tvarohové cesto naplníme do pohárov. Smotanu ušľaháme a prelejeme ňou tvaroh. Dezert ozdobíme malinami.
Tip: Tvarohový dezert môžme cez noc nechať odležať v chladničke, potom chutí ešte lepšie.


Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 50 ml višňového likéru
8 cukrárenských piškótov
125 g nesladeného smotanového syra
125 g tvarohu
70 g práškového cukru
250 g čerstvých malín
125 g smotany
4 vyššie poháre
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.9/5 ( 21 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.