Hlavná stránka > Jedlá z mäsa > Bravčové

Gazdovská kapusta so zemiakmy a udeným mäsom

  autor   3409x

Suroviny:
1kg udené rebrá
1kg kyslej kapusty
1kg zemiaky


Postup:
Do hrnca dáme variť udené rebrá ktoré posekáme na 10 cm kusy ked sa rebra uvarené pridáme zemiaky pokrájane na štvrťky a varíme pokiaľ sa neuvaria na koniec pridáme kyslu kapustu.Podávame ako polievku a aj hlavné jedlu.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 1kg udené rebrá
1kg kyslej kapusty
1kg zemiaky
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 3.0/5 ( 10 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.