Hlavná stránka > Rybie pokrmy > Z rôznych druhov mäsa

Fisch and chips

  autor   3287x

Suroviny:
4 veľké plátky rybieho filé
4 lyžice majonézy
soľ
4 lyžice parmezánu (v najhoršom prípade eidamu)
4 lyžice strúhanky
bylinky ako pažítka
petržlenová vňať
maslo


Postup:
Pláty filé osolíme a opražíme z oboch strán na masle. Vložíme do plechu, potrieme majonézou. Na masle opražíme strúhanku, zmiešanú so syrom a bylinkami. Keď sa to spojí, rozdelíme to na porcie rýb. Dáme zapiecť do rúry. Podávame s hranolkami a tatárskou omáčkou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 4 veľké plátky rybieho filé
4 lyžice majonézy
soľ
4 lyžice parmezánu (v najhoršom prípade eidamu)
4 lyžice strúhanky
bylinky ako pažítka
petržlenová vňať
maslo
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.7/5 ( 19 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.