Hlavná stránka > Vianoce > Mäsové jedlá

Filé po seversky

  autor   2463x

Suroviny:
600 g mrazeného rybacieho filé
soľ
mleté čierne korenie
20 g hladkej múky
20 masla
2 dl bieleho vína
chren
kôpor
2 vajcia uvarené natvrdo


Postup:
Rybacie filé necháme čiastočne rozmraziť, rozdelíme ho na porcie, osolíme, obalíme v múke a po oboch stranách opečieme na rozpálenom masle. Opečené filé zelejeme vínom a za občasného polievania vlastnou šťavou upečieme v horúcej rúre. Upečené porcie, polejeme vlastnou šťavou, posypeme postrúhaným chrenom, nadrobno posekaným kôprom a ozdobíme na mesiačiky pokrájanými natvrdo uvarenými vajcami. Podávame s varenými zemiakmi posypanými zelenou petržlenovou vňaťou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 600 g mrazeného rybacieho filé
soľ
mleté čierne korenie
20 g hladkej múky
20 masla
2 dl bieleho vína
chren
kôpor
2 vajcia uvarené natvrdo
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.9/5 ( 8 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.