Hlavná stránka > Jedlá z mäsa > Bravčové

fazulový šalát s paradajkou omáčkou

  autor   2213x

Suroviny:
biela fazuľa 250g
2 červené cibule
čerstvú petržlenovú vňať
šťava z citróna
soľ
korenie
paradajková omáčka alebo pretlak


Postup:
Fazuľu si uvaríme v osolenej vode, potom zlejeme a necháme vychladnúť. Cibuľu a petržlenovú vňať si pokrájame nadrobno a pridáme do fazule. Všetko zalejeme paradajkovou omáčkou dosolíme a dokoreníme podľa chuti a nakoniec pridáme šťavu z citróna. Necháme dve hodiny v chlade.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced biela fazuľa 250g
2 červené cibule
čerstvú petržlenovú vňať
šťava z citróna
soľ
korenie
paradajková omáčka alebo pretlak
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.4/5 ( 15 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.