Hlavná stránka > Prílohy > Omáčky, prívarky

ďumbierový zálev

  autor   3117x

Suroviny:
2 nasekané jarné cibuľky
2.5 cm čerstvého koreňa ďumbieru (olúpaného a nakrájaného na tenké plátky)
8 lyžíc bieleho sladového vínneho octu.


Postup:
Asi 15 minút pred použitím zmiešame všetky prísady spolu a necháme ich odpočinúť.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 2 nasekané jarné cibuľky
2.5 cm čerstvého koreňa ďumbieru (olúpaného a nakrájaného na tenké plátky)
8 lyžíc bieleho sladového vínneho octu.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.8/5 ( 24 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.