Dubonnet Creme

  autor   1911x

Suroviny:
60 ml Dubonnetu
30 ml likéru Creme de Cassis
sódovka
2 streky citrónovej šťavy
1 koliesko citróna
ľad


Postup:
Dubonnet a Creme de Cassis premiešame v pohári na longdrink s kockami ľadu, dolejeme sódovkou a nakoniec pridáme citrónovú šťavu a koliesko citróna

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 60 ml Dubonnetu
30 ml likéru Creme de Cassis
sódovka
2 streky citrónovej šťavy
1 koliesko citróna
ľad
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.3/5 ( 14 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.