Hlavná stránka > Nátierky > Nátierky

Drožďová nátierka

  autor   6461x

Suroviny:
200 g droždia
3 vajcia
1 cibuľa
40 g masti
zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.


Postup:
Cibuľu nasekanú nadrobno speníme na masti, pridáme rozdrobené droždie a opražíme do ružova. Potom osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, pridáme rozšľahané vajcia a miešame, až kým vajcia nestuhnú. Ochutíme zelenou petržlenovou vňaťou nasekanou nadrobno a ešte teplú nátierku natierame na chlebíčky.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 200 g droždia
3 vajcia
1 cibuľa
40 g masti
zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.2/5 ( 24 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.