Cibuľová nátierka

  autor   4512x

Suroviny:
2 natvrdo uvarené žĺtka
2 lyžice hustej smotany 150 g rastlinného nátierkového masla
2 menšie uhorky
3 väčšie cibule
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.


Postup:
Do pripravenej misky vložíme očistenú nastrúhanú cibuľu, rastlinné nátierkové maslo, rozotreté natvrdo uvarené žĺtky, kyslú uhorku nastrúhanú na hrubšom strúhadle a 2 lyžice kyslej smotany. Podľa chuti prisolíme. Z pripravených surovín vymiešame hladkú nátierku. Nátierku natierame na chlieb alebo pečivo a pred podávaním môžme posypať nasekanou petržlenovou vňaťou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 2 natvrdo uvarené žĺtka
2 lyžice hustej smotany 150 g rastlinného nátierkového masla
2 menšie uhorky
3 väčšie cibule
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 3.1/5 ( 16 hlasov )



  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.