Hlavná stránka > Prílohy > Omáčky, prívarky

Chrenová omáčka

  autor   15154x

Suroviny:
200 ml smotany
250 ml mlieka
40 g hladkej múky
40 g masti
ocot
cukor
nastrúhaný čerstvý chren
soľ.


Postup:
Z masti a hladkej múky si pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme trochou studenej vody a mliekom. Osolíme a povaríme. Potom pridáme smotanu a podľa chuti ocot, cukor a chren.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 200 ml smotany
250 ml mlieka
40 g hladkej múky
40 g masti
ocot
cukor
nastrúhaný čerstvý chren
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.3/5 ( 28 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.