Hlavná stránka > Prílohy > Rôzne prílohy

Bylinkové maslo

  autor   4690x

Postup:
Toto silne korenené maslo sa podáva k niektorým pečeným mäsám. Pripravíme si ho tak, ž do čerstvého masla zamiešame najprv zelenú petržlenovú vňať nasekanú nadrobno, pridáme trochu citrónovej šťavy a vymiešame. Potom pridáme na hrot noža tymianu, estrogénu a trebuľky. Hotové bylinkové maslo dáme zmraziť, aby sa dalo krájať na tenké plátky na ozdobenie.

Prep time: Cook time: Total time:
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.2/5 ( 26 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.