Hlavná stránka > Jedlá z mäsa > Bravčové

Bravčový diabolák

  autor   2668x

Suroviny:
850 g bravčového mäsa
2 dl rastlinného oleja
1 malá fľaška ostrého kečupu
3 väčšie cibule
2 mrkvy
1 l bieleho vína
korenie
soľ
kari
vegeta. Omáčka: 200 g syra Cottage Cheese s chrenom
3 lyžice majonézy
1 kocka hovädzieho bujónu
zázvor
maizena na zahustenie.


Postup:
Pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme mäso nakrájané na kocky a opečieme. Pridáme pol fľašky kečupu, trochu podusíme a prilejeme biele víno. Pomaly dusíme. Omáčku si pripravíme v mixéri,pridáme k udusenému mäsu spolu so zvyškom kečupu a krátko povaríme. Podávame s hranolkami a zeleninovým šalátom.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 850 g bravčového mäsa
2 dl rastlinného oleja
1 malá fľaška ostrého kečupu
3 väčšie cibule
2 mrkvy
1 l bieleho vína
korenie
soľ
kari
vegeta. Omáčka: 200 g syra Cottage Cheese s chrenom
3 lyžice majonézy
1 kocka hovädzieho bujónu
zázvor
maizena na zahustenie.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.5/5 ( 16 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.