Hlavná stránka > Jedlá z mäsa > Bravčové

Bravčové srdce na smotane

  autor   4683x

Suroviny:
3 bravčové srdcia
2 cibule
1PL mletej červenej papriky
200ml kyslej smotany
soľ
citrónová šťava
2 bobkové listy.


Postup:
Bravčové srdcia namočíme na 60 minút do studenej vody. Potom ich umyjeme a uvaríme spolu s jednou cibuľou a bobkovými listami. Vychladnuté pokrájame na pásiky. Na oleji opražíme na drobno pokrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku, podlejeme vývarom, pridáme srdcia a krátko povaríme. Na koniec zahustíme kyslou smotanou a dochutíme citrónovou šťavou a osolíme.Podávame s knedľou alebo s cestovinou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 3 bravčové srdcia
2 cibule
1PL mletej červenej papriky
200ml kyslej smotany
soľ
citrónová šťava
2 bobkové listy.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 3.1/5 ( 18 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.