Hlavná stránka > Jedlá z mäsa > Bravčové

Bravčové medailónky - Geischa

  autor   5514x

Suroviny:
8 plátkov bravčovej panenky (šál)
1/2 konzervy mandarínkového kompótu
lyžica zaváraných višní
50 g masla
40 g sparených lúpaných mandlí
čierne mleté korenie
soľ
šalvia


Postup:
Mäso osolíme, okoreníme korením a šalviou. Prudko opečieme na oleji z oboch strán. Vyberieme na tanier. Nasekané mandle, višne a mandarínky dáme na panvicu do omáčky krátko podusiť. Mäso tiež vrátime do omáčky s prehrejeme. Podávame s dusenou ryžou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 8 plátkov bravčovej panenky (šál)
1/2 konzervy mandarínkového kompótu
lyžica zaváraných višní
50 g masla
40 g sparených lúpaných mandlí
čierne mleté korenie
soľ
šalvia
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.8/5 ( 18 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.