Hlavná stránka > Jedlá z mäsa > Bravčové

Bravčové mäso zapekané so syrom

  autor   5665x

Suroviny:
4 rezne z krkovičky (hrúbka asi 1 cm)
1 téglik smotany na šľahanie
40 dkg údeného syra
olej
soľ
čierne mleté korenie


Postup:
Mäso naklepeme (nie na tenko), posolíme, jemne okoreníme, prudko opečieme a uložíme na plech, na ktorý sme dali výpek. Mäso musí pokryť celé dno nádoby, v ktorej jedlo pripravujeme. Nastrúhaný syr navrstvíme na rezne, zalejeme smotanou a dáme piecť do rúry pri teplote približne 180 stupňov na 30 až 40 minút. Podávame so zemiakovou kašou, alebo opekanými zemiakmi. Vhodný je aj so zeleninovým šalátom.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 4 rezne z krkovičky (hrúbka asi 1 cm)
1 téglik smotany na šľahanie
40 dkg údeného syra
olej
soľ
čierne mleté korenie
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.0/5 ( 23 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.