Hlavná stránka > Jedlá z mäsa > Bravčové

Bravčová panenka a la Leiferová

  autor   9708x

Suroviny:
400 g bravčovej panenskej sviečkovice
250 g špenátu
špargľa
2 stredné mrkvy
rôzne bylinky
maslo
korenie
soľ
bujón alebo vývar


Postup:
Bravčovú panenskú sviečkovicu po dĺžke narežme, naklepeme, osolíme okoreníme. Medzitým podusíme špenát tak, aby sa odparila voda. Mrkvu na jemno postrúhame, rozložíme na mäso a zrolujeme. Spevníme špáradlom alebo niťou. Krátko opečieme na masle a dáme piecť do rúry. Výpek z mäsa zalejeme vývarom, pridáme maslo, bylinky podľa vlastnej chuti, prehrejeme. Podávame so špargľou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 400 g bravčovej panenskej sviečkovice
250 g špenátu
špargľa
2 stredné mrkvy
rôzne bylinky
maslo
korenie
soľ
bujón alebo vývar
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.4/5 ( 27 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.